Exilis Elite


Cu ajutorul Exilis Elite veti descoperi cele mai noi metode medicale non-invazive folosite in medicina estetica pentru intinerirea pielii si reducerea stratului adipos.

Cu ajutorul aparatului Exilis Elite putem remodela confortabil corpul uman si putem intinde pielea lasata, in aceeasi sesiune, pentru mai multe tipuri de tratamente. Astfel, aplicabilitatea aparatului acopera o zona mare de actiune si poate fi folosit la urmatoarele tratamente: rejuvenare faciala, riduri, cearcane, cicatrici postacneice, remodelare corporala , piele lasata, vergeturi si reducerea depozitelor de grasime.

Exilis Elite este cel mai bun sistem de estetica medicala de pe piata, folosind simultan radiofrecventa, ultrasunetele si sistemul de racire avansat intr-un singur aplicator, sistem ce raceste pielea la suprafata, in functie de adancimea de penetrare, in scopul obtinerii unui tratament confortabil si eficient.

Acesta reduce ridurile bazandu-se pe remodelearea colagenului si intinereste tenul cu efecte de anti-imbatranire suplimentare. In plus, Exilis Elite ofera posibilitatea de a remodela corpul intr-un mod foarte eficient, pentru toate aplicatiile estetice dorite de catre pacienti. Datorita utilizarii unei platforme noi si revolutionare pentru reducerea volumului si remodelarea zonelor afectate ale corpului, Exilis Elite ofera rezultate vizibile chiar si dupa o singura sesiune de tratament.

Exilis Elite foloseste metode dovedite clinic in laboratoare independente, este un sistem aprobat FDA si este sustinut de catre medici din intreaga lume.

14 MOTIVE SA ALEGI EXILIS ELITE

 1. Intinde si intinereste pielea;
 2. Reduce stratul de grasime;
 3. Actioneaza in adancime (este singurul aparat de pe piata la care poti selecta adancimea de pana la 2,5 cm in profunzimea stratului adipos);
 4. Se foloseste pe tot corpul, din cap pana in picioare;
 5. Fara durere, fara perioada de recuperare;
 6. Rezultate vizibile dupa o singura sesiune;
 7. Precizie maxima (control total chiar si in jurul ochilor);
 8. Amortizare rapida (fara consumabile);
 9. Fara anestezie, aparatul are aprobare FDA pentru tratarea celulitei si intinderea pielii;
 10. Fara timpi morti;
 11. Efecte de lunga durata (6-7 luni);
 12. 98% din pacienti sunt incantati de rezultate;
 13. Pacienti satisfacuti inseamna ROI rapid!
 14. Singurul aplicator facial de 90W de pe piata care actioneaza in conditii maxime de siguranta.

IN TRATAREA CAROR AFECTIUNI SE POATE FOLOSI EXILIS ELITE?

Exilis Elite este singurul sistem care actioneaza prin utilizarea simultana a radiofrecventei cu incalzirea controlata a suprafetei tratate.

Rezultate revolutionare in reducerea tesutului adipos, remodelare corporala, reconturarea siluetei, imbunatatirea texturii pielii si reducerea celulitei.

Combinaţia unică de radiofrecvenţă şi ultrasunete, poate indeparta centimetri de pe talie, coapse, abdomen si alte zone ale corpului, si poate ajunge la straturile rezistente, mai profunde de grăsime care au fost greu influentate de alte tratamente non-chirurgicale. Deoarece nu implica nici o interventie chirurgicala, timpul de recuperare este zero.

CITESTE MAI MULT

+ There are no comments

Add yours