Despre noi

Studio Tabu

Redobandeste-ti increderea in tine

Studio Tabu este un salon modern de infrumusetare si remodelare corporala care vine in intampinarea femeilor care isi doresc o reimprospatare a look-ului lor, dorind sa se simta mereu tinere si atragatoare.

Publicată de TABU - Beauty Studio pe Miercuri, 14 martie 2018

Pentru a afla mai multe despre noi si serviciile noastre, te invitam la un tur al site-ului nostru, asteptandu-te sa ne treci pragul si sa te cunoastem.

Echipa Studio Tabu este dedicata in asigurarea unei ambiante placute, astfel incat fiecare sedinta sa fie un moment de relaxare si de redobandire a increderii de sine. Cu ajutorul tehnologiei moderne, echipa noastra iti poate reda look-ul la care ai visat mereu, uitand de durerea resimtita in procedurile traditionale de epilare sau de costurile extrem de ridicate de remodelare corporala pe care le-ai intalnit in trecut.

Avantajul concurential de care se bucura salonul nostru este dat de colaborarea indeaproape cu BTL AESTHETICS, principalul nostru partener. BTL AESTHETICS este o companie americana cu birouri si in Romania, specializata in cercetarea si dezvoltarea de solutii non-invazive in ceea ce priveste remodelarea corporala, ingrijirea pielii si alte tratamente care tin de estetica medicala.

Vino sa cunosti echipa noastra pentru a-ti redobandi aspectul dorit si increderea in tine!